De ce mint bărbaţii femeile?


Hmm o certitudine complet neadevărată dar comun întalnită în rândul femeilor, este aceea că bărbaţii mint pentru că sunt porci. Nimic mai neadevărat, după cum am precizat pentru că în primul rând, porcul nu minte, el este un animal cât se poate de sincer şi de corect.:)) Iar în al doilea rând, barbaţii mint nu pentru ca sunt nesimţiţi, ci, dimpotrivă, pentru că le pasă de femeia de lângă ei şi asta e abia o certitudine adevarată şi demnă de luat in seamă :) :x
Barbaţii îşi  mint partenerele pentru că le iubesc şi se ştie că omul este o fiintă care suportă greu adevărul. Sa spunem, de pildă, că ai iesit de la şcoală şi te-ai dus cu baieţii să bei o berulă.Vrei să bei o singură bere dar in general nu prea sunt şanse tot timpul apare o variabilă şi un exemplu bun e vizionarea unu meci de fotbal ceva gen: Steaua -Liverpool, şi deşi ţi-ai dori foarte mult sa fii acasă cu partenera şi să vă uitaţi împreună la o comedie romantică nu poţi să-i laşi pe prietenii tăi  singuri la meci, doar nu o să se bucure sau sufere fără tine:P .Se sparge gaşca şi tu la un moment dat  vii acasă cu nişte ochi lacrimoşi, o iei în braţe, o pupi, iţi smulgi părul din cap de ciudă ca n-ai putut fi cu ea în seara aceea şi-i spui că, exact cand te pregăteai să vii acasă, a venit unu şi-a dat de băut că era ziua lui, găseşti tu ceva şi îi spui că  nu ai mai sunat pentru că mereu te gândeai că mai stai cinci minute şi pleci, da ăla şi colegii nu mai  plecau şi tu crăpai de nervi doar era nepoliticos să pleci inaintea celorlalţi.:D Şi-atunci, vin eu şi mă întreb: asta inseamna să fii porc? Să te gândesti la femeia de langă tine? Să n-o faci sa sufere? :))
(Heey!!!Tot ce am scris aici este doar o părere personală, deci nu e nevoie să vă  luaţi la ceartă.Pace)

Comentarii

  1. Cred ca ar fi mai simplu si mai eficient sa o suni pe moment si sa ii spui adevarul ... S-ar putea sa adere la gasca ta :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Stiati ca...?