R.I.P. Bloggeri


Nu prea am timp, dar scriu cât de des pot pe blog, și o fac în continuare pentru că îmi place (a se observa absența oricărui tip de reclamă care ar putea aduce profit). Sunt multe bloguri care-mi plac, cu autori care știu să scrie pe înțelesul tuturor problemele, ideile, părerile și/sau convingerile lor, în care și cu care, de cele mai multe ori mă regăsesc și sunt de acord.
Din păcate în ultima vreme au renunțat mulți la blog și în aproape toate cazurile nu au lasat scris pe blog motivul pentru care nu își mai dedică timp scrisului. Nu știu dacă ați observat dar au dispărut o grămadă de bloguri bune. Se creează pe fiecare zi noi bloguri, însă puține reușesc să fie interesante și extrem de puține să fie întreținute cu articole zilnic.
Citeam pe un blog că motivul principal pentru care se închid o mare parte din bloguri este cel financiar, după care urmează ideea de maturizare sau înaintare în vârstă și pe ultimul loc lipsa timpului. Pentru mine, varianta financiară pica din prima pentru că sunt o grămadă de platforme gratuite (gen wordpress, blogspot etc.), nu cred nici în faptul că pe blog poți scrie doar până la o anumită vârstă sau după o anumită vârstă.. deci cel mai plauzibil motiv ar fi cel al lipsei timpului, însă 20 minute la 2 zile eu cred că îți poți face timp pentru blog.
Cel mai probabil, plictiseala desființează blogurile, nu?

Comentarii

  1. Cred ca imi pot da si eu cu parerea putin. Motivul pentru care nu scriu des pe blog este acela de lipsa de inspiratie de cele mai multe ori, nu vreau sa scriu orice articol fara valoare care sa nu transmita nimic. Ideile bune nu vin in fiecare zi, cel putin la mine. Lipsa timpului este o alta cauza, scoala si celelalte activitati ocupa destul de mult timp, si un alt motiv pentru care bloggeri cred ca au renuntat este lipsa de interes a cititorilor sau mai bine spus lipsa cititorilor.
    Parerea mea:) [la cat mai multe posturi;)]

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-adevăr, nici eu nu mă laud că scriu destul de des pe blog, deorece am impresia ca multe dintre postări nu îmi sunt apreciate sau chiar mai puţin citite.Iar de restu' treburilor mai vedem pe viitor, deci baftă şi ţie :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Stiati ca...?